HENKILÖKULJETUKSET

Vuodesta 2017 lähtien LogiApps-ohjelmisto on sovitettu myös linja-autotoimialalle. Ohjelmalla onnistuu tilausajojen hallinta ja laskutus, linjaliikenteen työvuorojen suunnittelu, reittisuunnittelu ja kuljettajien työajan hallinta. Kuljettajilla on käytössään helppokäyttöinen mobiilisovellus. 

LogiAppsin ajoneuvotelematiikan ja kaluston hallinnan toiminnot sopivat hyvin myös linja-autokaluston hallintaan ja seurantaan. 

Lehdon Liikenne Oy

”Koronaepidemian takia koko hankintaprosessi hoidettiin alusta loppuun etäyhteyksiä hyödyntäen. Etäyhteydet olivat kuitenkin toimivat ja yhteyshenkilöllä oli miellyttävä, asiakasta kuunteleva asenne, joten luottamus rakentui vaikkei henkilöitä tavannutkaan fyysisesti koko prosessin aikana.” 

Toimitusjohtaja Esa Lehto, Lehdon Liikenne

Bus Travel Oy Reissu Ruoti

”Selainpohjainen käyttöliittymä on kätevä ja mahdollistaa käytön missä tahansa matkankin päällä, etätyöskentely on helppoa. Reaaliaikainen ajoneuvoseuranta tarjoaa tutkittavaa dataa ja tuo mukanaan tehokkuutta mm. työaikaseurantaan, polttoainekulutukseen ja laskutukseenkin. Reissu Ruoti on ollut tyytyväinen hankittuun palvelukokonaisuuteen.”

Veli-Pekka Haikkola, REISSU RUOTI

Ota yhteyttä, niin kerromme enemmän referensseistämme.