LogiApps

YRITYS

LogiApps-ohjelmiston on toteuttanut Silvasti Software Oy. Vuonna 2008 perustetulla yrityksellä on vahva tausta kuljetusalan tietojärjestelmistä.

Silvasti Softwaren omistajalla ja toimitusjohtajalla Panu Silvastilla on yli 20 vuoden kokemus sekä tekniikan tohtorin koulutus ohjelmistotekniikasta. Hän aloitti tietojärjestelmien kehittämisen kuljetusliikkeille jo 1990-luvun alussa ollessaan vielä lukioikäinen, jolloin hän teki FileMaker-sovelluksia Apple Macintosh -tietokoneille. LogiApps-ohjelmisto varsinaisesti syntyi, kun Panu ohjelmoi Java-kielellä selainpohjaisen ajojärjestely- ja toiminnanohjausjärjestelmän perheensä yhtiölle Silvastin kuljetusliikkeelle vuonna 2008. Tuolloin LogiApps oli ensimmäisiä selainpohjaisia ajojärjestelyohjelmia.

Panu myös tuntee kuljetusalaa, koska hän on Kuljetusliike Ville Silvasti Oy:n toinen perustaja ja edelleen yrityksen osakas sekä hallituksen jäsen. Yhtiö on kasvanut Pohjoismaiden suurimmaksi erikoiskuljetusliikkeeksi.

LogiApps on edelleen Silvastin kuljetusliikkeen tärkein tietojärjestelmä, jota käytetään kuljetusten ja kuljetusprojektien suunnittelussa ja seurannassa sekä kaluston hallinnassa. LogiAppsin toimintoja kehitetään jatkuvasti Silvastin ja yli 100 muun asiakasyrityksen tarpeisiin. LogiAppsin vahvuus on toiminnanohjauksen, kaluston hallinnan ja reittioptimoinnin toimintojen tarjoaminen samalla helppokäyttöisellä ohjelmistolla.

Silvasti Softwaren tavoitteena on tarjota Suomen ja koko Pohjoismaiden parasta ohjelmistopalvelua kuljetusyrityksille. Haluamme myös vähentää maantiekuljetusten ympäristökuormitusta ohjaamalla asiakkaitamme kaluston ja resurssien tehokkaampaan käyttöön samalla vahvistaen asiakkaidemme kilpailukykyä.

Silvasti Softwaren liikevaihto on yli 0,8 milj. euroa vuodessa ja voimakkaasti kasvavan yrityksen toiminta on voitollista. Yhtiö työllistää 10 tietotekniikan ja logistiikan ammattilaista.

AA Hyvä luottokelpoisuus -logo
Silvasti
Suomen vahvimmat 2020 logo